Strona główna: Różnice pomiędzy wersjami

Z GastroWiki
Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania
 
(Nie pokazano 2 pośrednich wersji utworzonych przez tego samego użytkownika)
Linia 3: Linia 3:
 
<div id="main-page-intro">
 
<div id="main-page-intro">
 
<span id="main-page-welcome"><strong>Witaj w GastroWiki</strong>,</span>
 
<span id="main-page-welcome"><strong>Witaj w GastroWiki</strong>,</span>
masz do dyspozycji [[:Kategoria:Wszystkie artykuły|29]] artykułów
+
masz do dyspozycji [[:Kategoria:Wszystkie artykuły|31]] artykułów
 
</div>
 
</div>
 
<div id="main-page-portals">
 
<div id="main-page-portals">
Linia 33: Linia 33:
 
{{Wcięcie}}Wiki ta powstała wyłącznie jako podręczny magazyn wszelkich potrzebnych informacji z dziedziny gastroenterologii - tych, których nie jestem w stanie na co dzień zapamiętać, a muszę po nie czasem sięgnąć. Nie rości sobie żadnych pretensji do edukowania kogokolwiek! Umieściłem ją tu, żeby samemu mieć do niej wszędzie wygodny dostęp, ale niech korzysta z niej każdy kto tu trafił i tego chce. '''Chętnie przyjmę życzliwe (!) uwagi i propozycje uzupełnień oraz poprawek''' - proszę pisać na [[:User:Gpool|maila]].  
 
{{Wcięcie}}Wiki ta powstała wyłącznie jako podręczny magazyn wszelkich potrzebnych informacji z dziedziny gastroenterologii - tych, których nie jestem w stanie na co dzień zapamiętać, a muszę po nie czasem sięgnąć. Nie rości sobie żadnych pretensji do edukowania kogokolwiek! Umieściłem ją tu, żeby samemu mieć do niej wszędzie wygodny dostęp, ale niech korzysta z niej każdy kto tu trafił i tego chce. '''Chętnie przyjmę życzliwe (!) uwagi i propozycje uzupełnień oraz poprawek''' - proszę pisać na [[:User:Gpool|maila]].  
  
{{Wcięcie}}Chętnych do redagowania tej Wiki zachęcam do zakładania kont i pisania własnych artykułów oraz nanoszenia poprawek. Zasady są tylko dwie:
+
{{Wcięcie}}Chętnych do redagowania tej Wiki zachęcam do zakładania kont i pisania własnych artykułów oraz nanoszenia poprawek. Każdy artykuł i merytoryczna poprawka muszą być poparte pozycjami piśmiennictwa: brak przypisów = usunięcie wpisu
*ustrojem panującym na GastroWiki jest monarchia absolutna oświecona, a monarchą absolutnym (pierdołowatym i łagodnym, ale z pretensjami do bycia oświeconym) jestem ja
 
*każdy artykuł i merytoryczna poprawka muszą być poparte pozycjami piśmiennictwa: brak przypisów = usunięcie wpisu
 
  
 
{{Wcięcie}}Jeśli ktoś nie ma doświadczenia w edytowaniu Wiki, a chciałby dodać swój artykuł - proszę o kontakt, bardzo chętnie pomogę!
 
{{Wcięcie}}Jeśli ktoś nie ma doświadczenia w edytowaniu Wiki, a chciałby dodać swój artykuł - proszę o kontakt, bardzo chętnie pomogę!

Aktualna wersja na dzień 20:48, 7 gru 2021

Witaj w GastroWiki, masz do dyspozycji 31 artykułów

Kategorie:

Badania diagnostyczne • Choroby • Histopatologia • Klasyfikacje • Kryteria • Leki • Punktacje i skale • Standardy, wytyczne i zasady postępowania • Wskaźniki

Do obejrzenia, ściągnięcia i wykorzystania także media:

Zdjęcia • Schematy postępowania • Filmy

   Wiki ta powstała wyłącznie jako podręczny magazyn wszelkich potrzebnych informacji z dziedziny gastroenterologii - tych, których nie jestem w stanie na co dzień zapamiętać, a muszę po nie czasem sięgnąć. Nie rości sobie żadnych pretensji do edukowania kogokolwiek! Umieściłem ją tu, żeby samemu mieć do niej wszędzie wygodny dostęp, ale niech korzysta z niej każdy kto tu trafił i tego chce. Chętnie przyjmę życzliwe (!) uwagi i propozycje uzupełnień oraz poprawek - proszę pisać na maila.

   Chętnych do redagowania tej Wiki zachęcam do zakładania kont i pisania własnych artykułów oraz nanoszenia poprawek. Każdy artykuł i merytoryczna poprawka muszą być poparte pozycjami piśmiennictwa: brak przypisów = usunięcie wpisu

   Jeśli ktoś nie ma doświadczenia w edytowaniu Wiki, a chciałby dodać swój artykuł - proszę o kontakt, bardzo chętnie pomogę!

   Przedstawione treści nie są dosłownymi kopiami czy tłumaczeniami, ale zostały przedstawione tak, żeby jak najłatwiej i najszybciej można było znaleźć potrzebną informację - ich układ może być więc inny niż w źródle, z którego pochodzą. Źródło jest ZAWSZE podane.

Szef

Czy wiesz…

...że pierwsze gastroskopie z użyciem sztywnego wziernika ćwiczono i demonstrowano na połykaczach mieczy?

Rocznice